Is uw schip toe aan een nieuwe motor?

Wij kunnen de binnenboordmotor leveren, inbouwen en onderhouden. Wij kunnen diverse Sole Diesel motoren leveren en inbouwen. Wij zijn leverancier van de Sole Diesel Mini motoren. Bij ons kunt u de Sole Diesel Mini 11, Mini 17, Mini 29, Mini 33, Mini 44, Mini 55 bestellen. Wij bouwen ieder jaar diverse binnenboordmotoren in. Ook kunnen wij Mercruiser en Vetus motoren inbouwen op locatie.

Motoren inbouwen op locatie

Wij bouwen jaarlijks veel motoren in op locatie, maar ook in onze werkplaats te Amsterdam of te Lutjebroek.Met onze haal en breng service is het mogelijk om de boot bij ons in de werkplaats te voorzien van een nieuwe motor. Hier kunnen wij de motor tevens goed afstellen en testen.

U bent bij WatersportReus aan het juiste adres voor het inbouwen van binnenboordmotoren, wij zorgen voor een goed resultaat van A tot Z.Voor meer informatie mail of bel ons gerust of vul het contactformulier in, voor een vrijblijvende en scherpe offerte.

Binnenboordmotor reparatie

Is uw binnenboordmotor kapot? Wij kunnen uw binnenboordmotor ook repareren, vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

(Vrijblijvend) Aanvraag formulier

Type boot

Type motor

Vragen/Opmerkingen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)