Solé scheepsmotoren

WatersportReus is officieel dealer van Solé scheepsmotoren. Is uw huidige Solé scheepsmotor aan vervanging toe? Laat u informeren over de Solé motoren en over onze uit- en inbouw service. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op. Wij kunnen de Solé binnenboordmotor leveren, inbouwen en onderhouden.

Solé scheepsmotoren reparatie

Bij WatersportReus kunt u uw Solé diesel motor laten repareren. Wij bieden motor reparatie op locatie. Zo kan onze bootmonteur het probleem met uw Solé scheepsmotor ter plekke oplossen en is boottransport niet nodig. Zo hoeft u niet naar uw Solé diesel dealer, maar kan WatersportReus het probleem direct oplossen. Wanneer dit niet ter plekke mogelijk is, kunnen wij ook de nodige onderdelen leveren voor uw binnenboordmotor en uw motor repareren in onze werkplaats. Hier bieden wij ook een in- en uitbouw service van Solé motoren.

Solé scheepsmotoren onderhoud

Om verdere bootreparaties te voorkomen, is goed bootonderhoud en motor onderhoud zeer belangrijk. WatersportReus biedt bootonderhoud voor uw Solé scheepsmotor. Ook bieden wij een haal- en breng service. Het boottransport voor onderhoud en reparatie van en naar onze werkplaats is dan volledig geregeld.

Type Solé scheepsmotoren

WatersportReus biedt boot onderhoud, boot reparatie en in- en uitbouw service van uw binnenboordmotor voor de volgende type Solé scheepsmotoren:

Solé Motoren:

– Solé Mini 17
2 cilinder 16Pk / 11.7kW

– Solé Mini 29
3 cilinder 27.2Pk / 20kW

– Solé Mini 33
3 cilinder 32Pk / 23.5kW

– Solé Mini 44
4 cilinder 42Pk / 30.9kW

– Solé Mini 55
4 cilinder 52Pk / 38.24kW

– Solé Mini 62
4 cilinder 60Pk / 44.11kW

– Solé SN 85
4 cilinder 83Pk / 61kW

 

Bekijk ook de WatersportReus onderhoud service.